Smykkestyling

Udover vores fantastiske smykker og smukke designs, er vi kendt for vores viden om smykkestyling. Ja faktisk, er ordet “opfundet” af vores designer Mai Manniche og hendes mor Vibeke Manninche. Sammen har de udviklet et koncept, hvormed vi kan finde det perfekte smykke til dig (eller en du har kær).

Herunder har vi samlet vores smykkestylingstips – alle er de gode pejlemærker, og selvfølgelig behøver du ikke tage stilling til dem alle på en gang. Men hav dem in mente næste gang du køber et smykke – til dig selv eller en gave. Tænk fx over, om øreringene er den rette form til dit ansigt, om ædelstenens farve fremhæver dine øjne. Kort sagt om smykket er smukt til DIG (eller hende der skal forkæles).

På vores webshop kan du også filtrerer efter bla. øjenfarve, hårfarve og ansigtsform – og du kan selvfølgelig også altid besøge vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Du kan også booke en times personlig smykkestyling med vores designer Mai Manniche – enten i vores butik i Århus eller København. Det er ganske gratis. Book din tid på mail.

Øjenfarve

Fremhæv dine øjne med øreringe i samme farve som dine øjne – eller komplimentærfarver.

Brune øjne

Brune ædelsten såsom røgtopas, samt komplimentærfarver i lilla nuancer. 

  • Circle øreringe med røgtopas i 24kt forgyldt sterlingsølv

Grønne øjne

Grønne ædelstene såsom peridot og grøn onyx, samt komplimentærfarver i røde nuancer. 

  • Precious ørestikkere med grøn onyx i 24kt forgyldt sterlingsølv

  • Divine ørestikkere med labradorit og grøn onyx i sterlingsølv

Blå øjne

Blå ædelstene såsom blå topas, samt komplimentærfarverne orange og ferskenfarvet nuancer.

Ansigtsformer

Bredt, smalt eller langt ansigt? Vælg øreringene der matcher din ansigtsform

Hjerteformet / Langt / Ovalt ansigt 

Alle tre typer af ansigtsformer er kendetegnet ved en “spids” hage, tænk på ansigter såsom Victoria Beckham og Reese Witherspoon. Til den type af ansigter er det flot med noget rundt eller langt og bredt. Du kan dog også sagtens bruge dråbeformet – det er altid klædeligt.

Hjerteformet

Langt

  • Elegant Drop øreringe med hvid topas i 24kt forgyldt sterlingsølv

Ovalt ansigt

Firkantet / cirkelformet ansigt 

Disse to ansigtstyper er de mest almindelige og kendetegnet ved, at pande og kæbe er stort set lige brede – dvs du kan “tegne” en lodret streg fra panden og til kæben. Tænk på ansigter ala Cameron Diaz og Demi Moore. Bær primært dråbe- og klaseformede øreringe, eller lange enkle øreringe – det “slanker” ansigtet og fremhæver kindben. Hvis runde øreringe – så må de max være 10 mm brede, ellers bliver dit ansigt for bredt. 

Firkantet

Cirkelformet

  • Elegant Drop øreringe med hvid topas i 24kt forgyldt sterlingsølv

Hårfarve

Vælg et par øreringe der giver dit hår mere glans. Ja du hørte rigtigt. Hvis du bærer et par transparante øreringe i samme nuance som din hårfarve, så giver det håret glans. Dvs. lemon topas til lyst hår, røgtopas til brunt hår, hvid topas til gråt/hvidt hår og granat til rødt hår. 

Blond hår

Brunt hår

Gråt/hvidt hår

Rødt hår

ACCOUNT
Ønskeliste
Log ind
Create an account

Et link til en side, hvor du kan oprette en ny adgangskode, vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Mistet din adgangskode? Indtast venligst dit brugernavn eller e-mailadresse. Du vil via e-mail modtage et link til at oprette en ny adgangskode.

TOP

INDKØBSKURV 0

Tilføjet til ønskeliste! Se ønskeliste