Vi ved, at det ofte kan tage tid at beslutte sig. Derfor har vi, JEWLSCPH, gjort det nemt for dig at bytte/returnere dine varer, som ikke er taget i brug – og tilbyder 30 dages fuld returret. Vi gør dog opmærksom på, at der gælder forskellige bytte- og returregler afhængig af, om du har købt dine varer i vores butikker eller online på www.jewlscph.com. Se bytteregler for køb i vores fysiske butikker nederst på siden.

Vi gør opmærksom på, at ved varer der er lavet på bestilling eller specialfremstillet til kunden, bortfalder retur- og bytteretten.

OBS udvidet bytteret i forbindelse med julen 2023

I forbindelse med julen har vi forlænget bytteret til d. 8/1-2024 for alle køb efter d. 1/11-2023.

LEVERING
JEWLSCPH leverer GRATIS (ved køb over 200kr) til Danmark med PostNord – resten af verden med UPS, se priser nederst.

Ved PostNord afsender vi varer med følgende: PostNord – hjemmelevering, PostNord – arbejdsadresse, PostNord – Udleveringssted.

Ordrer afgivet inden kl. 14.00 på hverdage afsendes normalt 1-2 hverdage efter ordrebekræftelsen er afsendt (forudsat at varen er på lager). Beløbet for dit køb trækkes først på dit betalingskort efter afsendelse af varen. Du vil altid modtage et track and trace nummer, så du kan følge din ordre.

Har du spørgsmål til din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Mail: [email protected]

Tlf. +45 35 83 08 30

Åbent hverdage 10.00-17.00, Lørdage 10.00-15.00

HVAD KOSTER FRAGTEN?
Alle forsendelser til Danmark sendes fragtfrit ved køb over 200kr..

Ordre til udlandet sendes med UPS og pålægges følgende fragtomkostninger:
Til adresser inden for Europa: 75 kr.
Til adresser uden for Europa: 125 kr.

RETURNERING AF VARE KØBT I WEBSHOPPEN
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 30 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Vi betaler din retur – se nedenstående.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen på [email protected] og ordren være os i hænde senest 30 dage efter modtagelsen af din ordre.

HVORDAN RETURNERER JEG EN VARE GRATIS?
Send en mail til [email protected] og vi sender dig en gratis returlabel pr mail (gælder for forsendelser i Danmark). Returlabel printer du ud og sætter på pakken, som du sender os sammen med returseddel.

Returseddel er vedlagt din ordre, men kan også printes ud herunder. Varen sendes til nedenstående adresse.

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A, st.
2100 København Ø.
Att: Retur og reklamtation

DOWNLOAD RETURSEDDEL (download fil via link).

Klik her for at læse vores standardvejledning om fortrydelesretten.

VARENS STAND VED RETURNERING
Som kunde hæfter du for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis du har taget varen i brug, ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, betragter vi varen som brugt, og forbeholder os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. Du skal desuden være opmærksom på, at den originale emballage typisk repræsenterer en værdi, og den originale emballage skal også returneres.

HANDELSBETINGELSER GÆLDENDE FOR VARER KØBT I VORES FYSISKE BUTIKKER
OBS udvidet bytteret i forbindelse med julen 2023

I forbindelse med julen har vi forlænget bytteret til d. 8/1-2024 for alle køb efter d. 1/11-2023 i vores butik. (se betingelser for onlinekøb under “Levering & Returnering”). Varen kan ombyttes til anden vare eller gavekort. Pengene gives ikke retur for køb i vores butik.

Vi tilbyder 7 dages bytteret ved køb i vores butikker. Varen kan ombyttes i alle butikker uanset hvilken den er købt i.

OBS: Udsalgsvarer og outletvarer købt i butikken ombyttes ikke og tages ikke retur. Bemærk at outletvarer altid købes som beset. Ved køb af outletvarer kan der ikke benyttes rabat- eller kampagnekoder eller gavekoder.