HISTORIEN

Smykkedesigner Mai Manniche stiftede i 2005 JEWLSCPH – der i dag drives i samarbejde med hendes mor Vibeke Manniche. To passionerede, smykkeelskende kvinder.

PASSIONEN

Smukke ædelsten har altid fascineret og draget mig. Som barn sad jeg med fingrene i min mors og mormors smykkeskrin – dybt betaget af de mange fantastiske ædelsten. Med årene blev min passion kun større og større og det at designe smykker har ALTID været en del af mit liv. Uanset om jeg rejste verden rundt som model – eller læste på Universitet. Fantastiske ædelsten og design af smukke smykker – det er min passion, mit liv.  – Mai Manniche

Est. 2005       Design by Mai Manniche 

Smukke smykker med fantastiske ædelsten. Smykker der kan bæres til hverdag og fest – smykker for livet. Hvert smykke er designet med kærlighed af smykkedesigner Mai Manniche.

“Design af smukke smykker – det er min passion. Jeg ELSKER at se hvad et smykke kan gøre for den enkelte kvinde (og mand) – understrege hendes stil og personlighed”

Mai Manniche

ACCOUNT
Ønskeliste
Login
Create an account

A link to set a new password will be sent to your email address.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0