At finde det rette smykke der klæder DIG, eller den der skal forkæles, er meget vigtigt for mig. Der er ikke noget bedre end at se, hvordan en kvinde stråler med et af mine smykker på. Gennem mine 18 år som selvstændig smykkedesigner har jeg udviklet en særlig sans for smykkestyling. Herunder kan du se nogle af mine bedste smykkestylingstips.

Mine tips skal forstås som gode pejlemærker, som du kan have in mente næste gang du køber et smykke – til dig selv eller en gave. Tænk fx over, om øreringene er den rette form til dit ansigt, om ædelstenens farve fremhæver dine øjne. Kort sagt om smykket er smukt til DIG (eller hende der skal forkæles). På webshoppen kan du også filtrere efter fx øjenfarve og hårfarve.

Book privat smykkekonsultation

Vil du have min personlige vejledning? Så book en tid til en times gratis privat smykkekonsultation. Det kan foregå i enten København eller Århus - eller online via zoom. Book din tid ved at sende mig en SMS eller ringe på +45 23719630.

 

Hårfarve

Giv dit hår ekstra shine med smykker i samme farvenuance som håret - vigtigt det er transparente ædelsten hvor der er mere spil,

spillet i ædelstenen giver nemlig shine til håret.

Ansigtsformer

Bredt, smalt eller langt ansigt? Vælg øreringene der matcher din ansigtsform

Hjerteformet / Langt / Ovalt ansigt 

Alle tre typer af ansigtsformer er kendetegnet ved en “spids” hage, tænk på ansigter såsom Victoria Beckham og Reese Witherspoon. Til den type af ansigter er det flot med noget rundt eller langt og bredt. Du kan dog også sagtens bruge dråbeformet – det er altid klædeligt.

Firkantet / cirkelformet ansigt 

Disse to ansigtstyper er de mest almindelige og kendetegnet ved, at pande og kæbe er stort set lige brede – dvs du kan “tegne” en lodret streg fra panden og til kæben. Tænk på ansigter ala Cameron Diaz og Demi Moore. Bær primært dråbe- og klaseformede øreringe, eller lange enkle øreringe – det “slanker” ansigtet og fremhæver kindben. Hvis runde øreringe – så må de max være 10 mm brede, ellers bliver dit ansigt for bredt.