Vores designer Mai Manniche arbejder udelukkende med ædelmetal – dvs guld og sølv.

Sølvkollektionen er baseret på 925 sterlingsølv, der er 100% nikkelfrit.  Smykkerne er overfladebehandlet med enten en enkel, mat finish, forgyldt med 24 karat guld, sort ruthineret eller rosa forgyldt.

Både vores almindelige forgyldninger og rosa forgyldninger er med 3 mikroner – hvilket er én af de kraftigste belægninger der fås. Den sorte ruthinering er en meget kraftig sort belægning, som toppes med en særlig lak og dermed sikrer en væsentlig længere holdbarhed end ved almindelig oxidering. Den rosa forgyldning fås ved at forgylde med almindelig guld blandet med kobber, der giver den rosa nuance. 

Diamantkollektionen er baseret på designs i 14 og 18 karat guld, samt i designs med et mere råt look qua kombinationen af 925 sterlingsølv forgyldt med 24 karat guld eller sort oxideret.

ÆDELMETALLER

Ægte smykker – ægte glæde

Et smykke for livet

Overfladebehandlinger og forgyldninger vil selvsagt falme med tiden på grund af kontakt med tøj, sved, parfumer, cremer, luft og hårde overflader. Følg vores råd om smykkepleje HER – og dine smykker holder sig smukke i lang tid.

Vores smykker lever op til de høje danske kvalitetskrav, og er stemplet med lødighedsstemplet 925 for sterlingsølv + JW som er JEWLSCPHs navnestempel.